Preguntes freqüents

Preguntes freqüents (FAQ)

SI HE REBUT L’ACCEPTACIÓ, TINC LA PLAÇA ASSEGURADA?

No, fins que no facis l’ingrés bancari.

QUINES EDATS SON LES MÍNIMES, MÀXIMES I RECOMANABLES?

Les edats més recomanables són entre 14 i 20 anys. Menys de 14 han de tenir costum d’haver estudiat o practicat música i una actitud responsable. L’edat mínima és de 12 anys.

QUIN NIVELL MUSICAL ES NECESSITA?

És recomanable tenir uns coneixements mínims de 2 anys. Dit d’una altra manera: seguir els acords d’una cançó, seguir el ritme, recordar-se de les estructures i canvis. Saber memoritzar una cançó senzilla. Aquests perfils tindran una responsabilitat bàsica. Els més experimentats tindran un paper de solista i més responsabilitat i protagonisme en el grup.

HI HA CLASSES D’INSTRUMENT?

No. Sempre són en grup. El que sí que hi ha són tutors d’instrument que ajuden a resoldre dubtes tècnics i millorar la interpretació. El primer dia hi ha una primera sessió amb els participants agrupats per instruments per comprovar el nivell, on el professor fa una petita classe introductòria. A partir d’aquí, sempre les classes són de grup.

QUINS INSTRUMENTS HI HA ALS COMBOS?

Normalment hi ha un o dos cantants, dues guitarres, un teclat, un baix i un bateria. També algun vent.

PER QUÈ ES DEMANA SEGON INSTRUMENT?

No és necessari, però si toques dos instruments va molt bé per fer variacions i combinacions amb els grups. És important que ho escriguis a la sol·licitud.

ÉS NECESSARI  SABER LLEGIR PARTITURES?

No és necessari. És important desenvolupar-se amb el material musical, sigui llegint o memoritzant. Hi haurà partitures i lletres de les cançons. És recomanable saber llegir per començar a treballar una cançó però també saber memoritzar ràpidament i deixar la partitura. També es pot tocar de memòria, el professor us ajudarà. El repertori s’envia unes setmanes abans de començar el campus.

QUAN HAIG DE TRIAR ELS COMBOS ESPECÍFICS?

El primer dia de Campus es pengen unes llistes on pots apuntar-te als combos específics.

QUE HAIG DE PORTAR AL CAMPUS?

L’instrument. Els guitarristes i baixistes: afinador, pedals i cables. Els bateries, baquetes. El Campus tindrà aules preparades i sonoritzades amb amplificadors, bateries, micròfons i taula de so.

COM S’APLIQUEN ELS DESCOMPTES ENTRE GERMANS?

A partir del segon germà hi ha un descompte del 25% per a cada germà. El primer germà sempre és el de més edat. Si un germà participa al Campus i un altre al Mini-Campus, el descompte es fa al segon germà, el del mini-campus.

Si tens qualsevol altra consulta, escriu a info@campus-rock.com