Professors

JIMMY PIÑOL

Director de Producció. Administració. Cofundador de Campus Rock

Bateria i membre fundador del grup de Rock  Lax’n’ Busto. Amb Lax’n’Busto ha realitzat prop del miler d’actuacions arreu dels Països Catalans, rebent nombrosos premis. També han actuat en diversos països d’Europa i Amèrica llatina. És professor de bateria, tècnic i productor als estudis La Casa Murada.

TONI XUCLÀ
Director artístic. Comunicació. Cofundador de Campus Rock

Guitarrista, compositor i productor. Ha publicat 9 discos en solitari, distribuïts per Europa i Àsia. Ha produït i col·laborat amb Sopa de Cabra, Gossos, Judit Neddermann, Gemma Humet, Ovidi Montllor i Ramon Mirabet. És compositor de músiques per a TV i cinema. Llicenciat superior en Música Moderna per l’Esmuc. Director de  la productora musical Microcosmos Estudi. Professor del Grau de Producció Musical a Enti-Universitat de Barcelona. Guardonat als Premis Enderrock 2014 (millor productor) i el 2015 (millor disc de noves músiques).

JOAN PAU CHAVES

Cap d’estudis

Músic santcugatenc llicenciat superior per l’Esmuc. Pianista i baixista, compositor i arranjador de diversos artistes dels quals en destaca Els Pets des del 2001. El 2011 publica el seu primer disc  en solitari  Melic del món. Productor d’una desena de discs, ha estat director musical del programa de Tv3 Oh happy day, així com col·laborador de diferents programes de TV3 i de ràdio a Rac1 i Com Ràdio. És professor al conservatori de Manresa.

 Marina BBface
Tutora de veu

Vocalista de la banda de soul The Pepper Pots, cantant i líder de Marina BBface & The Beatroots. Ha actuat a EEUU, Japó, Rússia i la majoria de les capitals Europees. Especialitzada en el so vintage, ha col·laborat amb artistes de luxe com els jamaicans The Pioneers, Binky Griptite (Sharon Jones, Amy Winehouse) i Maxine Brown. Amb el popular Eli Paperboy Reed, va realitzar una gira presentant l’àlbum conjunt.

PEPA ROLDÁN
Mini-Campus Rock

Estudis Superiors al Conservatori del Liceu de Barcelona. Directora acadèmica i professora de cant modern a l’Escola de Música i Dansa de Castellterçol. Coach vocal a “Oh Happy Day” de TV3.

.

 MARC GRASSAS
Tutor de guitarra i combo

Diplomat com a Mestre Especialitat Educació Musical. Estudis de guitarra moderna “Certify ROCKSCHOOL Electric Guitar-Grade 8”. Ha col·laborat en gires i gravacions  com a guitarrista professional en grups com Bars i Els Pets. Ha treballat en programes de televisió a TV3 i IB3 com a músic i assessor musical. Actualment compagina la docència com a Mestre de Primària amb classes de guitarra a l’Escola de Música  Cide (Rock School)  i a l’Escola de Música Sant Josep Obrer de Palma. Des de l’any 2006 forma el grup Nua,  amb  3 discos publicats.

LAIA BADRENAS
Tutora de veu

Laia Badrenas, té el títol superior de cant modern i és professora a l’Escola de Música Municipal del Prat de Llobregat. És membre de Barcelona Gospel Messengers i Clau de Funk. També treballa les tècniques de Body Percussion, Hip hop, Jacques Dalcroze i Voice Craft. Ha publicat el seu propi disc “Ànima Groovera”

DAVID IBARZ
Tutor de guitarra i combo

Baixista professional des dels setze anys i mestre de música des dels vint-i-dos. Com a baixista, ha format part de més d’una vintena de formacions -incloent-hi orquestres de ball, grups de versions i projectes de composicions pròpies- i ha col·laborat ocasionalment amb més d’una trentena. Ha enregistrat amb Jimmy Piñol, Pemi Rovirosa i Toni Xuclà, entre molts d’altres.

LA CRIS
Tutora de veu

Exploradora de sons, nòmada educo-artista i amb la curiositat per bandera. La Cris va néixer a Las Palmas de Gran Canària. La seva trans-formació musical passa per l’Escola de Música del Grau de Gandía, Emuc i Pop Akademie Baden-Würtemberg (Alemania). Va començar tocant el piano i després va descobrir la veu, el body-music, els “cotidiáfons” i l’electrònica. Inconformista i compromesa amb la creació contemporània, pedagogies de flow-impact i autoconeixement.

 

PROFESSORS CONVIDATS. TALLER DE COMPOSICIÓ DE CANÇONS.

[masterslider id=”6″]