Inscripcions Campus Rock Kids

INSCRIPCIONS Campus Rock Kids

CAMPUS ROCK KIDS 2024

Inscripcions obertes a tothom a partir del 29 de gener 2024

Al Campus Rock Kids la reserva de places és per rigorós ordre d’inscripció amb la particularitat que també hi ha un límit de places per a cada instrument en particular, segons la disponibilitat d’aules i també de material i recursos tècnics disponibles.


MODALITATS D’INSCRIPCIONS:

INSCRIPCIONS (de 8 a 12 anys, nascuts del 2012 en endavant)

   • 655€ Totes les classes i activitats amb allotjament a Villa Engràcia Apartaments Rurals (pensió completa, dormir i servei de menjador).
   • 590€ segon germà o família nombrosa o monoparental o acollidora

DESCOMPTES per a inscripcions abans del 3 de març 2024 

   • 590€ Totes les classes i activitats amb allotjament 
   • 550€ segon germà o família nombrosa o monoparental o acollidora

PLACES: 45 places.


FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Per fer la inscripció, cal omplir el formulari de sol·licitud d’inscripció que trobareu més avall.

Un cop rebut un email d’acceptació de la sol·licitud d’inscripció, fer la matrícula en el termini dels cinc dies posteriors amb una transferència a “La Caixa” per la quantitat indicada.  El procediment està indicat més avall.

La matrícula es farà efectiva en el moment de rebre la transferència, no abans. Un cop matriculats us anirem informant de les passes a seguir, com arribar al Campus, el material necessari, etc.

CONDICIONS D’INSCRIPCIÓ

Les places són limitades globalment i per instruments. Hi ha un màxim de 45 places en total, però hi ha un nombre limitat de places d’instruments o veus. Per tant es recomana no esperar fins al darrer dia per fer la matrícula, ja que pot ser que s’esgotin les places d’un instrument en concret havent-hi places lliures en d’altres.

El termini d’inscripció acaba dos dies abans de començar el Campus. En cas de no fer l’ingrés en els cinc dies posteriors a l’acceptació de la inscripció, es perdrà la reserva.
En cas d’anul·lar la inscripció per causa justificada o força major, s’abonarà el 50% de l’import de la matrícula sense la part d’allotjament. Quinze dies abans de la realització del Campus no es podrà anul·lar la inscripció.

Si teniu algun dubte, podeu escriure a info@campus-rock.com o trucar per telèfon al 629221387.


CAMPUS ROCK KIDS –  FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Escull el tipus d'inscripció
És l'instrument principal amb el qual tocaràs als grups, cada dia. Escriu a info@campus-rock.com si tens dubtes en aquest apartat o toques un instrument menys habitual. En el cas de places exhaurides, has d'apuntar-te a la llista d'espera per si hi ha una plaça més endavant.
Marca en el cas que també toquis un segon instrument. És un complement a l'instrument principal per tocar opcionalment en algun tema. Escriu a info@campus-rock.com si tens dubtes en aquest apartat o toques un instrument menys habitual.
Només en cas d’estar estudiant actualment


Un cop rebut un e-mail notificant l’acceptació de la inscripció, fer  transferència a “La Caixa” per la quantitat indicada a la inscripció:

 • Transferència

La Caixa   2100-2726-72-0200122434 (IBAN: ES73 2100 2726 7202 0012 2434)

Dades que cal escriure en el full d’ingrés bancari:

CONCEPTE:  nom de l’alumne que s’inscriu

REMITENT:  nom de la persona que fa l’ingrés

BENEFICIARI:  Campus Rock Kids

En el full de transferència és possible que hi hagi l’opció d’avís al beneficiari. En aquest cas, trieu l’opció d’avís a Correu electrònic i escriviu-hi:  administracio@campus-rock.com

CAP INSCRIPCIÓ ES CONSIDERA FORMALITZADA SENSE L’INGRÉS BANCARI CORRESPONENT.


Si no hi ha places disponibles

Si no trobes l’instrument amb el qual voldries inscriure’t perquè les places estan exhaurides, tens dues opcions:

 • Fer aquest campus amb un altre instrument disponible
 • Apuntar-te a la següent llista d’espera. Si per qualsevol circumstància hi ha una plaça lliure, t’ho comunicarem de seguida.
Llista d’espera

Les reduccions per família nombrosa, monoparentals o acollidora no són acumulables. Si no es comunica la informació necessària durant la inscripció, no s’aplicarà la reducció.


Formalitzant la inscripció, s’autoritza a ADIM a emprar imatges dels alumnes del curs per la seva utilització en publicacions o altres mitjans de difusió amb finalitats publicitàries, seguint la Llei 5/1982. Entenent  que aquestes es realitzen exclusivament, amb finalitats relacionades amb els objectius pedagògics del Campus Rock, amb el compromís de respectar sempre la bona imatge dels alumnes.


Organitza:

Amb el suport de: