Preguntes freqüents

Preguntes freqüents (FAQ)

SI HE REBUT L’ACCEPTACIÓ, TINC LA PLAÇA ASSEGURADA?

Tens la plaça reservada, però no es confirma fins que facis l’ingrés bancari dins el termini.

QUINES EDATS SON LES MÍNIMES, MÀXIMES I RECOMANABLES AL CAMPUS ROCK?

Les edats més recomanables són entre 14 i 20 anys. Menys de 14, han de tenir costum d’haver estudiat o practicat música i una actitud responsable. L’edat mínima és de 12 anys.

QUINES EDATS SON LES MÍNIMES, MÀXIMES I RECOMANABLES AL CAMPUS ROCK KIDS?

Les edats són de 8 a 11 anys. Pot passar que depenent la data de naixement el nen o nena tingui 12 anys, però els seus companys encara en tinguin 11. En aquest cas pot seguir un any més al Campus Rock KIDS i passar de nivell tots junts.

QUIN NIVELL MUSICAL ES NECESSITA?

És recomanable tenir uns coneixements mínims de 2 anys. Dit d’una altra manera: seguir els acords d’una cançó, seguir el ritme, recordar-se de les estructures i canvis. Saber memoritzar una cançó senzilla. Aquests perfils tindran una responsabilitat bàsica. Els més experimentats tindran un paper de solista i més responsabilitat i protagonisme en el grup.

HI HA CLASSES D’INSTRUMENT?

No. Sempre són en grup. El que sí que hi ha són tutors d’instrument que ajuden a resoldre dubtes tècnics i millorar la interpretació. El primer dia hi ha una primera sessió amb els participants agrupats per instruments per comprovar el nivell, on el professor fa una petita classe introductòria. A partir d’aquí, sempre les classes són de grup.

QUINS INSTRUMENTS HI HA ALS COMBOS?

Habitualment, hi ha un o dos cantants, dues guitarres, un o dos teclats, un baix i un bateria. També instruments de vent i de corda.

PER QUÈ ES DEMANA SEGON INSTRUMENT?

No és necessari, però si toques dos instruments va molt bé per fer variacions i combinacions amb els grups. És important que ho escriguis a la sol·licitud.

ÉS NECESSARI SABER LLEGIR PARTITURES?

No és necessari. És important desenvolupar-se amb el material musical, sigui llegint o memoritzant. Hi haurà partitures i lletres de les cançons. És recomanable saber llegir per començar a treballar una cançó però també saber memoritzar ràpidament i deixar la partitura. També es pot tocar de memòria, el professor us ajudarà. El repertori s’envia unes setmanes abans de començar el campus.

EN EL MINI-CAMPUS, QUINES SÓN LES EDATS I EL NIVELL?

El Mini Campus Rock i el Campus Rock Kids estan destinat a nens i nenes  de 8 a 11 anys. Les sessions són més curtes i amb descans. Poden participar amb tots els instruments, moderns, clàssics, veu, etc. Les sessions són més curtes i amb descansos, sempre en grup. Els participants interpreten temes de pop i rock amb els seus instruments i dins de les seves possibilitats, aprenent i gaudint. És recomanable tenir uns coneixements mínims d’almenys un any de música.

QUAN HAIG DE TRIAR ELS COMBOS ESPECÍFICS?

El primer dia de Campus es comparteixen unes llistes on pots apuntar-te als combos específics.

PUC PREPARAR-ME LES CANÇONS ABANS?

Un mes abans de cada Campus rebreu el llistat de cançons amb les quals treballarem. Cal escoltar-les i tenir-les mínimament memoritzades.

PODRÉ CANTAR TAMBÉ LES MEVES PRÒPIES CANÇONS?

Si ets una persona que fa cançons i les cantes felicitats!, un dels dies del campus està destinat a treballar sobre les composicions dels participants siguin cançons o temes instrumentals.

QUÈ HAIG DE PORTAR AL CAMPUS?

L’instrument. Els guitarristes i baixistes: afinador, pedals i cables. Els bateries, baquetes. El Campus tindrà aules preparades i sonoritzades amb amplificadors, bateries, micròfons i taula de so.

En el cas dels Campus Rock amb allotjament, us enviarem instruccions precises un mes abans de començar sobre que cal portar i si teniu indicacions sobre alimentació o medicacions.

COM S’APLIQUEN ELS DESCOMPTES ENTRE GERMANS?

A partir del segon germà sempre hi ha un descompte per a cada germà. El primer germà sempre és el de més edat. En alguns Campus també hi ha descomptes per a residents, família nombrosa, monoparentals o acollidora. En aquest cas hi haurà l’opció disponible al formulari d’inscripció.

Si tens qualsevol altra consulta, escriu a info@campus-rock.com