Preguntes freqüents

Preguntes freqüents (FAQ)

SI HE REBUT L’ACCEPTACIÓ, TINC LA PLAÇA ASSEGURADA?

No, fins que no facis l’ingrés bancari.

QUINES EDATS SON LES MÍNIMES, MÀXIMES I RECOMANABLES AL CAMPUS ROCK?

Les edats més recomanables són entre 14 i 20 anys. Menys de 14 han de tenir costum d’haver estudiat o practicat música i una actitud responsable. L’edat mínima és de 12 anys.

QUIN NIVELL MUSICAL ES NECESSITA?

És recomanable tenir uns coneixements mínims de 2 anys. Dit d’una altra manera: seguir els acords d’una cançó, seguir el ritme, recordar-se de les estructures i canvis. Saber memoritzar una cançó senzilla. Aquests perfils tindran una responsabilitat bàsica. Els més experimentats tindran un paper de solista i més responsabilitat i protagonisme en el grup.

HI HA CLASSES D’INSTRUMENT?

No. Sempre són en grup. El que sí que hi ha són tutors d’instrument que ajuden a resoldre dubtes tècnics i millorar la interpretació. El primer dia hi ha una primera sessió amb els participants agrupats per instruments per comprovar el nivell, on el professor fa una petita classe introductòria. A partir d’aquí, sempre les classes són de grup.

QUINS INSTRUMENTS HI HA ALS COMBOS?

Normalment, hi ha un o dos cantants, dues guitarres, un teclat, un baix i un bateria. També algun vent.

PER QUÈ ES DEMANA SEGON INSTRUMENT?

No és necessari, però si toques dos instruments va molt bé per fer variacions i combinacions amb els grups. És important que ho escriguis a la sol·licitud.

ÉS NECESSARI SABER LLEGIR PARTITURES?

No és necessari. És important desenvolupar-se amb el material musical, sigui llegint o memoritzant. Hi haurà partitures i lletres de les cançons. És recomanable saber llegir per començar a treballar una cançó però també saber memoritzar ràpidament i deixar la partitura. També es pot tocar de memòria, el professor us ajudarà. El repertori s’envia unes setmanes abans de començar el campus.

EN EL MINI-CAMPUS, QUINES SÓN LES EDATS I EL NIVELL?

El Mini Campus Rock i el Campus Rock Kids estan destinat a nens i nenes  de 8 a 11 anys. Les sessions són més curtes i amb descans. Poden participar amb tots els instruments, moderns, clàssics, veu, etc. Les sessions són més curtes i amb descansos, sempre en grup. Els participants interpreten temes de pop i rock amb els seus instruments i dins de les seves possibilitats, aprenent i gaudint. És recomanable tenir uns coneixements mínims d’almenys un any de música.

QUAN HAIG DE TRIAR ELS COMBOS ESPECÍFICS?

El primer dia de Campus es pengen unes llistes on pots apuntar-te als combos específics.

PUC PREPARAR-ME LES CANÇONS ABANS?

Un mes abans de cada Campus rebreu el llistat de cançons amb les quals treballarem. Cal escoltar-les i tenir-les mínimament memoritzades.

PODRÉ CANTAR TAMBÉ LES MEVES PRÒPIES CANÇONS?

Si ets una persona que fa cançons i les cantes felicitats!, un dels dies del campus està destinat a treballar sobre les composicions dels participants siguin cançons o temes instrumentals.

QUÈ HAIG DE PORTAR AL CAMPUS?

L’instrument. Els guitarristes i baixistes: afinador, pedals i cables. Els bateries, baquetes. El Campus tindrà aules preparades i sonoritzades amb amplificadors, bateries, micròfons i taula de so.

En el cas dels Campus Rock amb allotjament, us enviarem instruccions precises un mes abans de començar sobre que cal portar i si teniu indicacions sobre alimentació o medicacions.

COM S’APLIQUEN ELS DESCOMPTES ENTRE GERMANS?

A partir del segon germà sempre hi ha un descompte per a cada germà. El primer germà sempre és el de més edat. També hi ha descomptes per família nombrosa, monoparentals o acollidora si així s’hi indica al full d’inscripció.

Si tens qualsevol altra consulta, escriu a info@campus-rock.com