Inscripcions CAMPUS ROCK GIRONA 2021

INSCRIPCIONS Campus Rock Girona

CAMPUS ROCK GIRONA 2021

Inscripcions obertes

EDATS: a partir de dotze anys (es requereix una experiència mínima d’un any de pràctica amb l’instrument)

PREU: 120 € Totes les classes i activitats (No inclou allotjament ni servei de menjador)

Descomptes: Inscripcions a 100 € per als titulars de la Targeta Girona Cultura.

(La targeta ha de ser vigent i s’ha d’enviar escanejada amb el nom del titular ben visible a administracio@campus-rock.com)

PLACES: 30 places


FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Per fer la inscripció, cal omplir el formulari de sol·licitud d’inscripció que trobareu més avall.

Un cop feta la sol·licitud d’inscripció, rebreu una confirmació de la sol·licitud on se us demanarà d’enregistrar i enviar un vídeo individual, amb el participant interpretant un tema, o una part d’un tema musical, amb l’instrument amb el qual vol participar en el Campus. Durada mínima 1 minut. L’enviament s’ha de fer a la pàgina WeTransfer, adjuntant el vídeo i amb aquestes dades:    – Email to: music@campus-rock.com    – Message: el nom del participant.

Un cop rebut un email d’acceptació de la inscripció, s’ha de finalitzar el procés en el termini dels 5 dies posteriors, fent l’ingrés o transferència a “La Caixa” per la quantitat corresponent. El número de compte està indicat més avall.

La matrícula es farà efectiva en el moment de rebre la transferència, no abans. Un cop matriculats us anirem informant de les passes a seguir, com arribar al Campus, el material necessari, etc.


CONDICIONS D’INSCRIPCIÓ

És aconsellable tenir dos anys d’experiència en la pràctica musical (això és indicatiu). Les places són limitades globalment i per instruments. En aquesta edició hi ha un límit de 30 places en total amb un nombre limitat de places d’instruments o veus. Per tant es recomana no esperar fins al darrer dia per fer la matrícula, ja que pot ser que s’esgotin les places d’un instrument en concret havent-hi places lliures en d’altres.

El termini d’inscripció acaba una setmana abans de començar el Campus. En cas de no fer l’ingrés en els 5 dies posteriors a l’acceptació de la inscripció, es perdrà la reserva. En cas d’anul·lar la inscripció s’abonarà el 50% de la matrícula. Una setmana abans de la realització del Campus ja no es podrà anul·lar la inscripció.

Si teniu algun dubte, podeu escriure a info@campus-rock.com

Són importants els requisits indicats en les normes sanitàries. Cal tenir el material musical necessari detallat a les normes, que serà d’ús exclusivament personal i que no es podrà compartir.


 CAMPUS ROCK –  FORMULARI D’INSCRIPCIÓ     

Escull el tipus d'inscripció.
Només en el cas que sigui un altre persona
Escriu el teu telèfon i també un telèfon en cas d'emergència
Només en el cas de descompte per targeta Girona Cultura. El nom de la persona inscrita ha de coincidir amb el beneficiari de la targeta.
És l'instrument principal amb el qual tocaràs als grups. Mostrem les places disponibles. Els instruments que no hi són a la llista, tenen les places exhaurides. Escriu a info@campus-rock.com si tens dubtes en aquest apartat o toques un instrument menys habitual.
Marca en el cas que toquis un segon instrument. Mostrem les places disponibles. Els instruments que no hi són a la llista, tenen les places exhaurides. Escriu a info@campus-rock.com si tens dubtes en aquest apartat o toques un instrument menys habitual.
Només en cas d’estar estudiant actualment


Un cop rebut un e-mail notificant l’acceptació de la inscripció, fer un ingrés o transferència a “La Caixa” per la quantitat corresponent a:

La Caixa   2100-2726-72-0200122434 (IBAN: ES73 2100 2726 7202 0012 2434)

MOLT IMPORTANT – Dades que cal escriure en el full d’ingrés bancari: CONCEPTE: nom de l’alumne que s’inscriu. REMITENT: nom de la persona que fa l’ingrés, BENEFICIARI: Campus Rock Girona

Enviar el comprovant a administracio@campus-rock.com.

En el full de transferència és possible que hi hagi l’opció d’avís al beneficiari. En aquest cas, trieu l’opció d’avís a Correu electrònic i escriviu-hi: administracio@campus-rock.com

CAP INSCRIPCIÓ ES CONSIDERA FORMALITZADA NI RESERVADA SENSE L’INGRÉS BANCARI CORRESPONENT.


Si no hi ha places disponibles

Si no trobes l’instrument amb el qual voldries inscriure’t perquè les places estan exhaurides, tens dues opcions:

  • Fer aquest campus amb un altre instrument disponible
  • Apuntar-te a la següent llista d’espera. Si per qualsevol circumstància hi ha una plaça lliure, t’ho comunicarem de seguida.

Llista d’espera


Formalitzant la inscripció, s’autoritza a ADIM a emprar imatges dels alumnes del curs per la seva utilització en publicacions o altres mitjans de difusió amb finalitats publicitàries, seguint la Llei 5/1982. Entenent  que aquestes es realitzen exclusivament, amb finalitats relacionades amb els objectius pedagògics del Campus Rock, amb el compromís de respectar sempre la bona imatge dels alumnes.

ADIM no es fa responsable dels alumnes fora de l’horari de les classes, tallers i concerts.


Organitza:

Amb el suport de: