Inscripcions Campus Rock Girona

INSCRIPCIONS Campus Rock Girona

CAMPUS ROCK GIRONA 2024

Inscripcions a partir del 15 d’abril

EDATS: a partir de dotze anys (es requereix una experiència mínima d’un any de pràctica amb l’instrument)

PREUS:

120 € Totes les classes i activitats (no inclou fotos i vídeos del Campus)

100 € Totes les classes i activitats pels titulars de la Targeta Girona Cultura (*) (no inclou fotos i vídeos del Campus)

Voleu rebre un reportatge de vídeo i fotos? Aquest servei és opcional i cal afegir-lo a la inscripció

150 € Totes les classes i activitats. Inclou vídeo del concert final i fotos de tot el Campus.

130 €Totes les classes i activitats pels titulars de la Targeta Girona Cultura (*). Inclou vídeo del concert final i fotos de tot el Campus.

* (La targeta ha de ser vigent, a nom de l’alumne que s’inscriu i s’ha d’enviar escanejada amb el nom del titular ben visible a administracio@campus-rock.com)

PLACES: 30 places


FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Per fer la inscripció, cal omplir el formulari de sol·licitud d’inscripció que trobareu més avall.

Un cop feta la sol·licitud d’inscripció, enregistrar i enviar un vídeo individual, amb el participant interpretant un tema, o una part d’un tema musical, amb l’instrument amb el qual vol participar en el Campus (*). Durada mínima 1 minut. L’enviament s’ha de fer a la pàgina WeTransfer, adjuntant el vídeo i amb aquestes dades:    – Email to: music@campus-rock.com    – Message: el nom del participant.

Un cop rebut un email d’acceptació de la sol·licitud d’inscripció, fer la matrícula en el termini dels 5 dies posteriors, amb un ingrés o transferència a “La Caixa” per la quantitat corresponent. El número de compte està indicat més avall.

La matrícula es farà efectiva en el moment de rebre la transferència. Un cop matriculats us anirem informant de les passes a seguir, com arribar al Campus, el material necessari, etc.

(*) Excepte antics alumnes


CONDICIONS D’INSCRIPCIÓ

És aconsellable tenir dos anys d’experiència en la pràctica musical (això és indicatiu). Les places són limitades globalment i per instruments. En aquesta edició hi ha un límit de 30 places en total amb un nombre limitat de places d’instruments o veus. Per tant, es recomana no esperar fins al darrer dia per fer la matrícula, ja que pot ser que s’esgotin les places d’un instrument en concret havent-hi places lliures en d’altres.

El termini d’inscripció acaba una setmana abans de començar el Campus. En cas de no fer l’ingrés en els 5 dies posteriors a l’acceptació de la inscripció, es perdrà la reserva. En cas d’anul·lar la inscripció per causa justificada o força major, s’abonarà el 50% de la matrícula. Quinze dies abans de la realització del Campus no es podrà anul·lar la inscripció.

Si teniu algun dubte, podeu escriure a info@campus-rock.com


 CAMPUS ROCK –  FORMULARI D’INSCRIPCIÓ     

Escull el tipus d'inscripció.
Només en el cas que sigui un altre persona
Escriu el teu telèfon i també un telèfon en cas d'emergència
Només en el cas de descompte per targeta Girona Cultura. La targeta ha de ser vigent, a nom de l’alumne que s’inscriu i s’ha d’enviar escanejada amb el nom del titular ben visible a administracio@campus-rock.com
És l'instrument principal amb el qual tocaràs als grups. Els instruments que ho indiquen, tenen les places exhaurides, si toques un segon instrument, participa amb aquest. Escriu a info@campus-rock.com si tens dubtes en aquest apartat o toques un instrument menys habitual.
Marca en el cas que toquis un segon instrument. Escriu a info@campus-rock.com si tens dubtes en aquest apartat o toques un instrument menys habitual.
Només en cas d’estar estudiant actualment


Un cop rebut un e-mail notificant l’acceptació de la inscripció, fer un ingrés o transferència a “La Caixa” per la quantitat corresponent a:

La Caixa   2100-2726-72-0200122434 (IBAN: ES73 2100 2726 7202 0012 2434)

MOLT IMPORTANT – Dades que cal escriure en el full d’ingrés bancari: CONCEPTE: nom de l’alumne que s’inscriu. REMITENT: nom de la persona que fa l’ingrés, BENEFICIARI: Campus Rock Girona

Enviar el comprovant a administracio@campus-rock.com.

En el full de transferència és possible que hi hagi l’opció d’avís al beneficiari. En aquest cas, trieu l’opció d’avís a Correu electrònic i escriviu-hi: administracio@campus-rock.com

CAP INSCRIPCIÓ ES CONSIDERA FORMALITZADA NI RESERVADA SENSE L’INGRÉS BANCARI CORRESPONENT.


Si no hi ha places disponibles

Si no trobes l’instrument amb el qual voldries inscriure’t perquè les places estan exhaurides, tens dues opcions:

  • Fer aquest campus amb un altre instrument disponible
  • Apuntar-te a la següent llista d’espera. Si per qualsevol circumstància hi ha una plaça lliure, t’ho comunicarem de seguida.

Llista d’espera


Formalitzant la inscripció, s’autoritza a ADIM a emprar imatges dels alumnes del curs per la seva utilització en publicacions o altres mitjans de difusió amb finalitats publicitàries, seguint la Llei 5/1982. Entenent  que aquestes es realitzen exclusivament, amb finalitats relacionades amb els objectius pedagògics del Campus Rock, amb el compromís de respectar sempre la bona imatge dels alumnes.

ADIM no es fa responsable dels alumnes fora de l’horari de les classes, tallers i concerts.


Organitza:

Amb el suport de: