Campus Rock Summercamp

CAMPUS ROCK SUMMER CAMP 2024

NOVETAT: ampliem nova setmana prèvia, del 30 de juny al 5 de juliol

30/juny – 5/juliol
7-12 de juliol

Sis dies d’entrenament diari per a joves talents de la música que significa pujar un esgraó important en la seva formació. Tot en un entorn que combina el treball i lleure i que és un punt de trobada de joves músics sobretot de Catalunya, Balears però també d’altres indrets de l’estat i altres països.

El Campus ROCK, el pioner a Catalunya i la resta de l’estat, continua formant els joves talents a partir de 12 anys (nascuts al 2011 o abans) amb una estada immersiva i molt intensa en el pop-rock, amb combos, tallers i concerts.

MÚSICA I NATURA

Els Campus Rock Summercamp té lloc a Villa Engràcia. Aquest complex hoteler situat a les Masies de l’Espluga de Francolí, es troba dins el Paratge Natural d’Interès Nacional de Poblet i reuneix les condicions idònies amb espais grans, instal·lacions còmodes i natura amb aire pur.

Música, molta música i també natura, estiu, lleure i diversió. Tot això tindreu en aquest Campus Rock Summer Camp que tindrà lloc al juliol.

CAMPUS ROCK SUMMER CAMP 2024

Participen joves músics de tots els instruments tant elèctrics com acústics. Les classes són sempre en grup. Hi ha tutors d’instruments però la feina diària és sempre en grup. Diem tutors en lloc de professors perquè aquests esdevenen productors musicals i els participants com membres d’un grup musical. El que es treballa és tocar junts col·lectivament, aportar creativitat individualment, i conèixer les dinàmiques de tocar en grup en diferents estils i situacions. En definitiva, explorar el talent individual i sincronitzar-se amb la resta de companys i companyes.

També hi ha una jornada dedicada a les composicions dels participants que anomenem Campus Autor, on es presenten les composicions dels participants i després es treballen en les diferents sales d’assaig. Finalment s’estrenen al concert de cloenda!

També tenim la visita d’rtistes emblemàtics que ens expliquen la seva trajectòria, curiositats i novetats discogràfiques. Els més recents han estat: Reinaldo & Clara, Ramón Mirabet, Meritxell Neddermann, El Petit de Cal Eril, Maria Heinn i Gemma Humet.

Les classes, tallers i concerts es faran a les instalacions de Villa Engràcia i el concert final serà obert al públic.


INSCRIPCIONS 1a setmana

30/juny – 5/juliol

INSCRIPCIONS 2a setmana

7-12 de juliol

Poden accedir als Campus Rock els joves que ja estan en la dinàmica musical, és a dir, que ja estan practicant o han practicat música en una escola, un centre, amb altres companys… com sigui, però que ja tinguin el seu propi instrument i tinguin uns coneixements com per entendre i desenvolupar-se als combos amb altres joves companys músics. Es recomana un mínim de dos anys d’estudi o pràctica intensa.

AMB ALLOTJAMENT (a partir de 12 anys)(nascuts al 2011 o abans)

   • 655€ Totes les classes i activitats amb allotjament a Villa Engràcia Apartaments Rurals (pensió completa, dormir i servei de menjador).
   • 590€ segon germà o família nombrosa o monoparental o acollidora

PLACES: 45 places.

NIT EXTRA 

Per a aquells participants que ho necessitin, hi ha l’opció de reservar per propi compte una o dues nits extra, ja sigui per arribar el dia abans i/o marxar el matí següent. Informació sobre el procediment: administracio@campus-rock.com.


CONDICIONS D’INSCRIPCIÓ

 • Omplir la sol·licitud d’inscripció. Rebreu un mail amb la confirmació de la sol·licitud. Llavors cal fer el vídeo que es descriu a continuació (només nous participants). Seguidament, rebreu un nou mail amb l’acceptació de la sol·licitud i les dades per fer el pagament i finalitzar la inscripció.
 • VÍDEO: enregistrar i enviar un vídeo individual (només els nous participants), amb el participant interpretant un tema, o una part d’un tema musical, amb l’instrument amb el qual vol participar en el Campus. Durada mínima 1 minut. L’enviament s’ha de fer a la pàgina WeTransfer, adjuntant el vídeo i amb aquestes dades:
      – Email to: music@campus-rock.com
      – Message: el nom del participant.

 Avançament de la programació:
Equip:
Combo, tutoria de bateria i percussió: Jimmy Piñol (Lax ‘n’ busto)
Combo, tutoria de piano i teclats: Joan-Pau Chaves (Els Pets)
Tutoria de veu:  Marina BB Face
Combo, tutoria de guitarra: Toni Xuclà
Combo, tutoria de baix:  David Ibarz

Combo i ajudant de tutoria de veu: Júlia Sanfeliu

Activitats

 • Taller de Composició de Cançons : Guillem Roma
Combos específics: 
 • COMBO 30th Aniversary DOOKIE (GREEN DAY), COMBO PACHELBEL, COMBO FLEA, COMBO STONER ROCK, COMBO SONGSTRINGS, COMBO ROCKIN’ HORNS, COMBO BLUE BEATLES, COMBO NIGHT FEVER (BEE GEES), COMBO DISCO INFERNO, COMBO FUNKY TOWN, COMBO DIVA’S DISCO
 • De dimarts a dijous -Concerts dels participants
 • Divendres – Concert final obert al públic i famílies

 

Programació diària (la mateixa les 2 setmanes)

Diumenge

11 a 13:00 h – arribada i allotjament
13:00 – Sessió de Benvinguda als participants

16:30 a 20:00 h – Combos de Pop Rock

Dilluns

09:30 a 13.30 h – Combos de Pop Rock
15:00 a 16:30 – Lleure

16:30 a 20:00 h – Combos de Pop Rock (continuació)

Dimarts

09:30 a 13:30 h – Combos específics
12:15 a 13:30 h – Taller (1a setmana)
15:00 a 16:30 – Lleure
16.30 a 20:00 h – Combos específics: (continuació)

21:30 – Concert de combos

Dimecres

09:30 a 12:00 h – Combos específics
12:15 a 13:30 h – Taller de Composició de Cançons: Guillem Roma (2a setmana)
16:30 a 20:00 h – Combos específics: (continuació)

21:30 – Concert de combos

Dijous

09:30 a 12:00 h – CAMPUS AUTOR: presentació de les composicions dels  participants
12:30 a 13:30 h – Lleure
16:30 a 19:00 h – Assaig de les composicions dels participants

19:00 -Concert de combos (estrena de les composicions)

Divendres

09:30 a 13:30 h – Combos: Preparació del concert final
16:00h – Assaig general i proves de so
18:00 h -Concert final obert al públic
20:00 – Comiat


Més informació:

info@campus-rock.com

TOTS AQUESTS HORARIS poden ser modificats per l’organització.

Els Combos específics són de lliure elecció, cada participant pot triar a quin Combo Específic vol participar. El repertori serà tramès als alumnes un mes abans de l’inici del Campus.

La inscripció s’ha de fer al web del Campus-Rock

INSCRIPCIONS

30/juny – 5/juliol

7-12 de juliol


Vols rebre informació de la pròxima edició?, deixa les teves dades i no et perdis les novetats, obertura d’inscripcions, etc.