Campus Rock Kids

CAMPUS ROCK KIDS

(nens i nenes de 8 a 12 anys)

Des d’A.D.I.M. -la associació que promou les activitats del Campus Rock- us anunciem un nou projecte de lleure formatiu amb la música com a protagonista.: un nou Campus Rock Kids per als músics més petits, unes estades de lleure formatiu per a infants de 8 a 12 anys i combinaran música i també lleure amb activitats relacionades amb la música moderna.

Vols rebre informació de la pròxima edició?, deixa les teves dades i no et perdis les novetats, obertura d’inscripcions, etc.


Campus Rock Kids 2023

Del 2 al 8 de juliol

El Campus Rock Kids 2023 tindrà lloc a Villa Engràcia Apartaments Rurals al Paratge Natural de Poblet. Serà la primera setmana de juliol amb arribada el diumenge 2 a partir de les 16h fins al dissabte 8 a les 10h del matí. Aquest campus combina gairebé al 50% el temps destinat a l’activitat musical i al lleure ja sigui formatiu o lúdic per a infants de 8 a 12 anys.

Hi ha tres tipus d’activitats: musicals, musicals de lleure i de lleure. Les Activitats Musicals són Combos musicals en grup, com mini-bandes de rock on cada participant toca el seu instrument i practiquen temes de pop i rock. Les Activitats Musicals de Lleure són molt variades, des de Tallers Musicals diferents i divertits, dansa Hip Hop, coreografies i altres activitats relacionades amb la música. Les Activitats de Lleure són piscina, excursions, jocs i jocs de nit.

Poden accedir als Campus Rock Kids els nens i nenes que ja estan en la dinàmica musical, és a dir, que ja estan practicant o han practicat música en una escola, un centre, amb altres companys… com sigui però que ja tinguin el seu propi instrument i tinguin uns coneixements inicials com per entendre i desenvolupar-se mínimament als combos amb altres petits companys músics.

Al Campus Rock Kids l’activitat és formativa però amb una combinació molt gran i divertida amb el lleure, es tracta d’aprendre divertint-se. Les classes es faran al mateix complex hoteler de Villa Engràcia, en aules especialment habilitades amb equip de so, amplificadors i bateries. També hi ha espais oberts per a concerts on els participants experimenten les dinàmiques de concert tant tècniques com artístiques c.

Inscripcions a partir del 15 de gener al web del Campus Rock.

INSCRIPCIONS

La reserva de places és per rigorós ordre d’inscripció amb la particularitat que també hi ha un límit de places per a cada instrument en particular, segons la disponibilitat d’aules i també de material i recursos tècnics disponibles.

AMB ALLOTJAMENT (de 8 a 12 anys):

595€ Totes les classes i activitats amb allotjament a Villa Engràcia Apartaments Rurals (pensió completa, dormir i servei de menjador).

535€ segon germà o família nombrosa o monoparental o acollidora (adjuntar la documentació de la modalitat)

PLACES: 30 places.

.

DIRECTORS DELS EQUIPS DOCENTS I DE LLEURE

L’equip docent està especialitzat en cada un dels Campus Rock. Al Campus Rock Kids, els monitors tenen experiència en les activitats i les dinàmiques de les colònies i a més desenvolupen habitualment tasques en el món de la música, ja sigui com a integrants de bandes de pop-rock reconegudes, o són professors en centres d’ensenyament musical.

Montse Roig, directora de lleure: És mestra, psicopedagoga, educadora social, monitora i directora titulada de temps lliure.  És la directora de lleure i lleure formatiu i dirigirà l’equip de monitores i monitors que faran les activitats i tindran cura dels nens i nenes.  montse@campus-rock.com

Jimmy Pîñol, director dels tallers musicals: És professor de música i membre de la popular banda de rock Lax “n” Busto. És professor i monitor del Campus Rock. És el director dels tallers musicals i dirigirà l’equip de professors i professores que faran les activitats musicals i els concerts. jimmy@campus-rock.com


ACTIVITATS:

 Activitats musicals de lleure

Dansa Hip Hop, coreografies, jocs musicals, percussió corporal, musicogrames…

  Tallers Musicals

Tallers musicals, assaigs, concerts

  Activitats de lleure
Piscina
Sortides i excursions
Jocs de nit

Concert final obert als pares


HORARIS:

DIUMENGE, 2 de juliol

16:00 a 17:30 – acollida participants i famílies
18 a 19:30 – jocs de coneixença
19:30 a 21:00 – Dutxes i sopar

21:00 a 23:00 joc de nit

de DILLUNS a DIVENDRES

8:00 a 9:00 – Aixecar-se, higiene personal i esmorzar
9:00 a 10:30 – Activitats musicals de lleure
10:30 a 12:30 – Tallers musicals
12:30 a 14:00 – Piscina
14:00 a 16:00 – dinar i temps de lleure
16 a 17-30 –  Tallers musicals
17:30 a 18:00 – Berenar
18:00 a 19:30 – Sortides i excursions o Activitats musicals de lleure
19:30 a 21:00 – Dutxes i sopar

21:00 a 23:00 jocs de nit, concerts

DIVENDRES, 7 de juliol

21:00 – CONCERT FINAL obert als pares

DISSABTE, 8 de juliol

09:00 – 10:00 Recollida i comiat

     INSCRIPCIONS     


Organitza:

Amb el suport de: