Inscripcions Campus Rock Summercamp

INSCRIPCIONS Campus Rock Summer Camp

CAMPUS ROCK SUMMER CAMP 2024

7-12 de juliol

MODALITATS D’INSCRIPCIONS:

AMB ALLOTJAMENT (a partir de 12 anys, nascuts al 2011 o abans)

   • 655€ Totes les classes i activitats amb allotjament a Villa Engràcia Apartaments Rurals (pensió completa, dormir i servei de menjador).
   • 590€ segon germà o família nombrosa o monoparental o acollidora

PLACES: 45 places.


FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Per fer la inscripció cal primer de tot, omplir el formulari de sol·licitud d’inscripció que trobareu més avall.

  • Després d’omplir la sol·licitud d’inscripció, rebreu un mail amb la confirmació de la sol·licitud. Llavors cal fer el vídeo que es descriu a continuació (només nous participants).
  • VÍDEO: enregistrar i enviar un vídeo individual (només els nous participants), amb el participant interpretant un tema, o una part d’un tema musical, amb l’instrument amb el qual vol participar en el Campus. Durada mínima 1 minut. L’enviament s’ha de fer a la pàgina WeTransfer, adjuntant el vídeo i amb aquestes dades:
       – Email to: music@campus-rock.com
       – Message: el nom del participant.
  • Seguidament, rebreu un nou mail amb l’acceptació de la sol·licitud i les dades per fer el pagament i finalitzar la inscripció. Un cop rebut un email d’acceptació de la sol·licitud d’inscripció, finalitzar la inscripció en el termini dels 5 dies posteriors, amb un ingrés o transferència a “La Caixa” per la quantitat corresponent. El número de compte està indicat més avall. Les inscripcions les responem ràpidament, mireu a SPAM si no heu rebut contesta en 1 o 2 dies.

La matrícula es farà efectiva en el moment de rebre la transferència, no abans. Un cop matriculats us anirem informant de les passes a seguir, com arribar al Campus, el material necessari, etc.

(*) Excepte antics alumnes


CONDICIONS D’INSCRIPCIÓ

És aconsellable tenir dos anys d’experiència en la pràctica musical (això és indicatiu). Les places són limitades globalment i per instruments. En aquesta edició hi ha un límit de 45 places en total amb un nombre limitat de places d’instruments o veus. Per tant es recomana no esperar fins al darrer dia per fer la matrícula, ja que pot ser que s’esgotin les places d’un instrument en concret havent-hi places lliures en d’altres.

El termini d’inscripció acaba una setmana abans de començar el Campus. En cas de no fer l’ingrés en els 5 dies posteriors a l’acceptació de la inscripció, es perdrà la reserva. En cas d’anul·lar la inscripció per causa justificada o força major, s’abonarà el 50% de l’import de la matrícula descomptant la reserva de l’allotjament. Quinze dies abans de la realització del Campus no es podrà anul·lar la inscripció.

Si teniu algun dubte, podeu escriure a info@campus-rock.com o trucar per telèfon al 629221387.

 SUMMERCAMP 7-12 de juliol

Recordeu que en cas de “places exhaurides” del 7-12 de juliol, hem obert una nova setmana del 30/juny al 5/juliol on hi ha nova oferta de places.

Les reduccions per família nombrosa, monoparentals o acollidora no són acumulables. Si no es comunica la informació necessària durant la inscripció, no s’aplicarà la reducció.
Nombre y apellido del alumno/Name and surname of the student
Només en el cas que sigui un altre persona. Sólo en caso de que sea otra persona/Nombre y apellido de quien hace la inscripción. Just in case it's another person/Name and surname of the person making the registration
Ciudad/City
Fecha de nacimiento del alumno/Date of birth of the student
Escriu el teu telèfon i també un telèfon en cas d'emergència/Escribe tu teléfono y también un teléfono en caso de emergencia/Write your phone number and also an emergency phone number
És l'instrument principal amb el qual tocaràs als grups, cada dia. Escriu a info@campus-rock.com si tens dubtes en aquest. En el cas de "places exhaurides", significa que ja no hi ha disponibilitat i, enviant el formulari, t'apuntes a la llista d'espera per si n'hi ha alguna més endavant.. ***"Sold out, it means that there is no longer any availability and, by submitting the form, you are added to the waiting list in case there are any later.
Marca en el cas que toquis un segon instrument. Escriu a info@campus-rock.com si tens dubtes en aquest apartat o toques un instrument menys habitual.
Només en cas d’estar estudiant actualment. Escuela musical en la que estudias/Music school where you study. Sólo en caso de estar estudiando actualmente/Only if you are currently studying music.
Musical experience
Grupo o grupos con los que tocas/Band or bands you play with.
Indica 5 canciones (canción e intérprete) que te gusten especialmente/Indicate 5 songs (song and performer) that you particularly like.
¿Algo que quieras añadir?/Anything you want to add?

Un cop feta la sol·licitud, si sou nous participants, rebreu un mail on us demanarem que ens envieu el vídeo d’1 minut!!!


Un cop rebut un e-mail notificant l’acceptació de la inscripció, fer un ingrés o transferència a “La Caixa” per la quantitat corresponent a:

La Caixa   2100-2726-72-0200122434 (IBAN: ES73 2100 2726 7202 0012 2434)

MOLT IMPORTANT – Dades que cal escriure en el full d’ingrés bancari: CONCEPTE: nom de l’alumne que s’inscriu. REMITENT: nom de la persona que fa l’ingrés, BENEFICIARI: Campus Rock Summercamp

Enviar el comprovant a administracio@campus-rock.com.

En el full de transferència és possible que hi hagi l’opció d’avís al beneficiari. En aquest cas, trieu l’opció d’avís a Correu electrònic i escriviu-hi: administracio@campus-rock.com

CAP INSCRIPCIÓ ES CONSIDERA FORMALITZADA NI RESERVADA SENSE L’INGRÉS BANCARI CORRESPONENT.


Si no hi ha places disponibles

Si no trobes l’instrument amb el qual voldries inscriure’t perquè les places estan exhaurides, tens dues opcions:

 • Fer aquest campus amb un altre instrument disponible
 • Apuntar-te a la següent llista d’espera. Si per qualsevol circumstància hi ha una plaça lliure, t’ho comunicarem de seguida.

Llista d’espera


Formalitzant la inscripció, s’autoritza a ADIM a emprar imatges dels alumnes del curs per la seva utilització en publicacions o altres mitjans de difusió amb finalitats publicitàries, seguint la Llei 5/1982. Entenent  que aquestes es realitzen exclusivament, amb finalitats relacionades amb els objectius pedagògics del Campus Rock, amb el compromís de respectar sempre la bona imatge dels alumnes.


Organitza:

Amb el suport de: