Inscripcions Campus Rock Summer Camp

INSCRIPCIONS Campus Rock Summer Camp

CAMPUS ROCK SUMMER CAMP 2023

1a setmana: 2 al 8 de juliol  2a setmana 9 al 15 de juliol

Inscripcions obertes a tothom a partir del 15 de març del 2023

MODALITATS D’INSCRIPCIONS:

AMB ALLOTJAMENT (a partir de 12 anys):

595€ Totes les classes i activitats amb allotjament a Villa Engràcia Apartaments Rurals (pensió completa, dormir i servei de menjador).

PLACES: 45 places.

535€ segon germà o família nombrosa o monoparental o acollidora  (cal adjuntar la documentació vigent de la modalitat)


FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Per fer la inscripció, cal omplir el formulari de sol·licitud d’inscripció que trobareu més avall.

Un cop feta la sol·licitud d’inscripció rebreu una confirmació de la sol·licitud on us demanarem enregistrar i enviar un vídeo individual, amb el participant interpretant un tema, o una part d’un tema musical, amb l’instrument amb el qual vol participar en el Campus (*). Durada mínima 1 minut. L’enviament s’ha de fer a la pàgina WeTransfer, adjuntant el vídeo i amb aquestes dades:    – Email to: music@campus-rock.com    – Message: el nom del participant.

Un cop rebut un email d’acceptació de la sol·licitud d’inscripció, fer la matrícula en el termini dels 5 dies posteriors, amb un ingrés o transferència a “La Caixa” per la quantitat corresponent. El número de compte està indicat més avall. Les inscripcions les responem ràpid, mireu a SPAM si no heu rebut contesta en 1 o 2 dies.

La matrícula es farà efectiva en el moment de rebre la transferència, no abans. Un cop matriculats us anirem informant de les passes a seguir, com arribar al Campus, el material necessari, etc.

(*) Excepte antics alumnes


CONDICIONS D’INSCRIPCIÓ

És aconsellable tenir dos anys d’experiència en la pràctica musical (això és indicatiu). Les places són limitades globalment i per instruments. En aquesta edició hi ha un límit de 45 places en total amb un nombre limitat de places d’instruments o veus. Per tant es recomana no esperar fins al darrer dia per fer la matrícula, ja que pot ser que s’esgotin les places d’un instrument en concret havent-hi places lliures en d’altres.

El termini d’inscripció acaba una setmana abans de començar el Campus. En cas de no fer l’ingrés en els 5 dies posteriors a l’acceptació de la inscripció, es perdrà la reserva. En cas d’anul·lar la inscripció per causa justificada o força major, s’abonarà el 50% de l’import de la matrícula sense allotjament. Quinze dies abans de la realització del Campus no es podrà anul·lar la inscripció.

Si teniu algun dubte, podeu escriure a info@campus-rock.com o trucar per telèfon al 629221387.

 CAMPUS ROCK –  FORMULARIS D’INSCRIPCIÓ     
 SUMMERCAMP 2 al 8 de juliol (1a setmana)

Les reduccions per família nombrosa, monoparentals o acollidora no són acumulables. Si no es comunica la informació necessària durant la inscripció, no s’aplicarà la reducció.
Només en el cas que sigui un altre persona
Escriu el teu telèfon i també un telèfon en cas d'emergència
És l'instrument principal amb el qual tocaràs als grups. Mostrem les places disponibles. Els instruments que ho indiquen, tenen les places exhaurides. Escriu a info@campus-rock.com si tens dubtes en aquest apartat o toques un instrument menys habitual.
Marca en el cas que toquis un segon instrument. Escriu a info@campus-rock.com si tens dubtes en aquest apartat o toques un instrument menys habitual.
Només en cas d’estar estudiant actualment

Un cop feta la sol·licitud, si sou nous participants, rebreu un mail on us demanarem que ens envieu el vídeo d’1 minut!!!

 SUMMERCAMP 9 al 15 de juliol (2a setmana)

Les reduccions per família nombrosa, monoparentals o acollidora no són acumulables. Si no es comunica la informació necessària durant la inscripció, no s’aplicarà la reducció.
Només en el cas que sigui un altre persona
Escriu el teu telèfon i també un telèfon en cas d'emergència
És l'instrument principal amb el qual tocaràs als grups. Els instruments que ho indiquen, tenen les places exhaurides en aquesta setmana i indiquen les noves dates. Escriu a info@campus-rock.com si tens dubtes en aquest apartat o toques un instrument menys habitual.
Marca en el cas que toquis un segon instrument. Escriu a info@campus-rock.com si tens dubtes en aquest apartat o toques un instrument menys habitual.
Només en cas d’estar estudiant actualment

Un cop feta la sol·licitud, si sou nous participants, rebreu un mail on us demanarem que ens envieu el vídeo d’1 minut!!!


Un cop rebut un e-mail notificant l’acceptació de la inscripció, fer un ingrés o transferència a “La Caixa” per la quantitat corresponent a:

La Caixa   2100-2726-72-0200122434 (IBAN: ES73 2100 2726 7202 0012 2434)

MOLT IMPORTANT – Dades que cal escriure en el full d’ingrés bancari: CONCEPTE: nom de l’alumne que s’inscriu. REMITENT: nom de la persona que fa l’ingrés, BENEFICIARI: Campus Rock Summercamp

Enviar el comprovant a administracio@campus-rock.com.

En el full de transferència és possible que hi hagi l’opció d’avís al beneficiari. En aquest cas, trieu l’opció d’avís a Correu electrònic i escriviu-hi: administracio@campus-rock.com

CAP INSCRIPCIÓ ES CONSIDERA FORMALITZADA NI RESERVADA SENSE L’INGRÉS BANCARI CORRESPONENT.


Si no hi ha places disponibles

Si no trobes l’instrument amb el qual voldries inscriure’t perquè les places estan exhaurides, tens dues opcions:

  • Fer aquest campus amb un altre instrument disponible
  • Apuntar-te a la següent llista d’espera. Si per qualsevol circumstància hi ha una plaça lliure, t’ho comunicarem de seguida.

Llista d’espera


Formalitzant la inscripció, s’autoritza a ADIM a emprar imatges dels alumnes del curs per la seva utilització en publicacions o altres mitjans de difusió amb finalitats publicitàries, seguint la Llei 5/1982. Entenent  que aquestes es realitzen exclusivament, amb finalitats relacionades amb els objectius pedagògics del Campus Rock, amb el compromís de respectar sempre la bona imatge dels alumnes.

ADIM no es fa responsable dels alumnes fora de l’horari de les classes, tallers i concerts.


Organitza:

Amb el suport de: