Campus Rock Prades

Campus Rock Prades 2021

(finalitzat, en preparació l’edició 2022)

Ens complau anunciar-vos aquest Campus Rock Prades que es farà en un indret idoni, rodejat de natura: Prades, situat a l’Espai Natural Protegit de les Muntanyes de Prades a la comarca del Baix Camp. A 950m d’alçada respirant aire pur i natura i allotjats al Càmping Prades Park amb magnífiques instal·lacions que inclou piscina i espais esportius. Les classes es faran a l’edifici de les Escoles Municipals i el concert final, obert al públic en una plaça del municipi.

MÚSICA I NATURA

Música, molta música i també natura, estiu, lleure i diversió. Tot això tindreu en aquest prometedor Campus Prades 2021 que tindrà lloc del 12 al 17 de juliol, un dia més que les edicions anteriors.


CAMPUS ROCK PRADES

Aquest campus serà del dia 12 de juliiol a les 10 h del matí fins al 17 al migdia, a les 13:00h. Hi ha dues modalitats: amb allotjament i sense allotjament. Si escolliu la modalitat “amb allotjament” i veniu de lluny, es pot fer l’acollida un dia abans.

El Campus Rock són unes colònies musicals de pop-rock per a joves. Poden participar joves músics de tots els instruments tant elèctrics com acústics. Les classes són sempre en grup. Hi ha tutors d’instruments per millorar i resoldre dubtes.

Les classes es faran a l’Escola Serra de Prades (Carrer Pau Picasso, S N), a 15 minuts de l’allotjament al Camping Prades Park.  El concert final es farà en una plaça del municipi de Prades encara per determinar, obert al públic. El concert final es farà en una emissió especial en directe pel canal de YouTube del Campus Rock.


INSCRIPCIONS

Inscripcions a partir del 15 d’abril al web del Campus Rock. (Els preus són orientatius i quedaran fixats a l’obertura d’inscripcions)

Tipus d’inscripcions:

AMB ALLOTJAMENT (a partir de 14 anys):

480 € Totes les classes i activitats amb allotjament al Camping Prades Park (pensió completa, dormir i servei de menjador).

SENSE ALLOTJAMENT  (a partir de 12 anys):

325 € Totes les classes i activitats (No inclou allotjament ni servei de menjador)

DESCOMPTES: GERMANS, 25% de descompte a partir del segon germà

PLACES: 30 places.


CONDICIONS D’INSCRIPCIÓ NORMES SANITÀRIES

CONDICIONS D’INSCRIPCIÓ

  • Omplir la sol·licitud d’inscripció. Un cop acceptada, fer el pagament i finalitzar la inscripció
  • Les incloses en les normes sanitàries (absència de simptomatologia compatible amb la COVID-19, no convivents o contacte estret amb positiu confirmat en els catorze dies anteriors, calendari vacunal actualitzat..)
  • Un cop feta la sol·licitud d’inscripció, enregistrar i enviar un vídeo individual, amb el participant interpretant un tema, o una part d’un tema musical, amb l’instrument amb el qual vol participar en el Campus. Durada mínima 1 minut. L’enviament s’ha de fer a la pàgina WeTransfer, adjuntant el vídeo i amb aquestes dades:
        – Email to: music@campus-rock.com
        – Message: el nom del participant.

Avançament de la programació:

Equip:
Combo, tutoria de bateria i percussió: Jimmy Piñol (Lax ‘n’ busto)
Combo, tutoria de piano i teclats: Joan-Pau Chaves (Els Pets)
Tutoria de veu:  Marina BB Face
Combo, tutoria de guitarra: Toni Xuclà
Combo, tutoria de baix:  David Ibarz
Ajudant de tutoria: Victòria Copoví

Ajudant de producció tècnica: Toni Nadal

Activitats

Taller de Composició de Cançons amb: GEMMA HUMET

Combos específics: Combo Grans Riffs del Pop, Combo Heavy, Combo Groove & Funk, Combo Beatles vs Stones. Combo Funk Rock, Combo Pop Rock als Musicals, Combo Rock Dur 90’s, Combo Pop Divas Mil·lenials, Combo Pop Rock.

Dia 12 de juliol – Concert de Professors al Centre Cívic de Prades
Dia 13, 14 i 15 de juliol -Concerts dels participants
Dia 16 de juliol – Concert final obert al públic, al Centre Cívic de Prades


Programació diària

Dilluns 12 de juliol

10 h – Benvinguda al Camping Prades Park
11:00 a 11.30 h – Preparació dels temes del grup instrumental amb els tutors d’instrument
11.30 a 13.30 h – Combos de Pop Rock

16:00 a 20:00 h – Combos de Pop Rock (continuació)

Dimarts 13 de juliol

10 a 12:30 h – Combos específics: a determinar
12.30 a 13:30 h – Taller de Composició de Cançons: GEMMA HUMET
16 a 19:00 h – Combos específics:Combo Grans Riffs del Pop, Combo Heavy, Combo Groove & Funk, Combo Beatles vs Stones

19:30 – Concert de combos (intern)

dimecres 14 de juliol

10 a 12:00 h – Combos específics: a determinar
12:30 a 14h – Lleure
16:30 a 19:00 h – Combos específics: Combo Funk Rock, Combo Pop Rock als Musicals, Combo Rock Dur 90’s, Combo Pop Divas Mil·lenials.

19:30 -Concert de combos (intern)

dijous 15 de juliol

10 a 12:00h – CAMPUS AUTOR: presentació de les composicions dels  participants
12:30 a 14h – Lleure
16:30 a 19:00 h – Assaig de les composicions dels participants

19:30 -Concert de combos (obert)

divendres 16 de juliol

10 a 13:30 h – Combos: Preparació del concert final
16 a 20 h  – Assaig general i proves de so
22:00 h  -Concert final obert al públic, al Centre Cívic de Prades

dissabte 17 de juliol

10 a 12:00 h – Tutoria i comiat


Més informació:

info@campus-rock.com

TOTS AQUESTS HORARIS poden ser modificats per l’organització.

Els Combos específics són de lliure elecció, cada participant pot triar a quin Combo Específic vol participar. El repertori serà enviat als alumnes entre 2 i 4 setmanes abans de l’inici del Campus.

La inscripció s’ha de fer al web del Campus-Rock

INSCRIPCIONS

Vols rebre informació de la pròxima edició?, deixa les teves dades i no et perdis les novetats, obertura d’inscripcions, etc.


De Montblanc a Prades - CAMPUS ROCK PRADES 2021

Organitza:

Amb el suport de:

Seran uns campus amb aforament limitat, adaptant el funcionament a les normes sanitàries. És molt important que consulteu les condicions d’inscripció i les normes sanitàries abans de fer la inscripció.  Us demanem el màxim d’implicació i un compromís seriós que complireu i respectareu totes les normes, per vosaltres i els vostres companys i companyes. Nosaltres garantim el màxim de seguretat i compliment de les normes que ha redactat la Generalitat de Catalunya per a activitats per a joves a l’estiu.

Hi haurà una reducció de l’aforament per garantir la distància de seguretat. Hem adaptat el sistema d’inscripció amb l’objectiu de repartir els diferents instruments en els combos. Una formació tipus seria la de 2 veus, 2 guitarres, 2 teclats, 1 baix, 1 bateria i altres instruments de vent o corda. Com sempre s’haurà de fer la sol·licitud d’inscripció i un cop acceptada, procedir a la inscripció.

Un requisit és tenir dos anys de pràctica amb l’instrument (això és indicatiu). En pròximes edicions es tornarà al requisit d’un any de pràctica.

Si per qualsevol causa no es pogués fer el Campus Rock de forma presencial, es retornarà l’import sencer de la inscripció.

   vídeos relacionats