Inscripcions CAMPUS ROCK LLEIDA-CERVERA 2020

INSCRIPCIONS Campus Rock

 

CAMPUS ROCK LLEIDA-CERVERA 2020

PREUS:

CAMPUS ROCK. Tipus d’inscripcions:

amb allotjament (a partir de 14 anys):

447€ Totes les classes i activitats amb allotjament a l’Hostal Nobadis de Cervera, proper al Conservatori (pensió completa, dormir i servei de menjador).

sense allotjament (a partir de 12 anys):

275€ Totes les classes i activitats (No inclou allotjament ni servei de menjador)

DESCOMPTES:

GERMANS: 25% de descompte a partir del segon germà


FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Per fer la inscripció, cal omplir el formulari de sol·licitud d’inscripció que trobareu més avall.

Un cop feta la sol·licitud d’inscripció, enregistrar i enviar un vídeo individual, amb el participant interpretant un tema, o una part d’un tema musical, amb l’instrument amb el qual vol participar en el Campus. Durada mínima 1 minut. L’enviament s’ha de fer a la pàgina WeTransfer, adjuntant el vídeo i amb aquestes dades:    – Email to: music@campus-rock.com    – Message: el nom del participant.

Un cop rebut un email d’acceptació de la sol·licitud d’inscripció, fer la matrícula en el termini dels 5 dies posteriors, amb un ingrés o transferència a “La Caixa” per la quantitat corresponent. El número de compte està indicat més avall.

La matrícula es farà efectiva en el moment de rebre la transferència, no abans. Un cop matriculats us anirem informant de les passes a seguir, com arribar al Campus, el material necessari, etc.


CONDICIONS D’INSCRIPCIÓ

És aconsellable tenir tres anys d’experiència en la pràctica musical (això és indicatiu, poden ser dos anys intensius). Les places són limitades globalment i per instruments. En aquesta edició hi ha un límit de 25 places en total amb un nombre limitat de places d’instruments o veus. Per tant es recomana no esperar fins al darrer dia per fer la matrícula, ja que pot ser que s’esgotin les places d’un instrument en concret havent-hi places lliures en d’altres.

El termini d’inscripció acaba una setmana abans de començar el Campus. En cas de no fer l’ingrés en els 5 dies posteriors a l’acceptació de la inscripció, es perdrà la reserva. En cas d’anul·lar la inscripció s’abonarà el 50% de la matrícula. Una setmana abans de la realització del Campus ja no es podrà anul·lar la inscripció.

Si teniu algun dubte, podeu escriure a info@campus-rock.com o trucar per telèfon al 629221387.

Són importants els requisits indicats en les normes sanitàries. Cal tenir el material musical necessari detallat, que serà d’ús exclusivament personal i que no es podrà compartir.

Si teniu algun dubte, podeu escriure a info@campus-rock.com o trucar per telèfon al 629221387.

 


 CAMPUS ROCK –  FORMULARI D’INSCRIPCIÓ     

Un cop feta la sol·licitud d’inscripció recorda fer el vídeo d’1 minut!!!


Un cop rebut un e-mail notificant l’acceptació de la inscripció, fer un ingrés o transferència a “La Caixa” per la quantitat corresponent a:

La Caixa   2100-2726-72-0200122434 (IBAN: ES73 2100 2726 7202 0012 2434)

Dades que cal escriure en el full d’ingrés bancari:

CONCEPTE:  nom de l’alumne que s’inscriu

REMITENT:  nom de la persona que fa l’ingrés

BENEFICIARI:  Campus Rock Lleida

En el full de transferència és possible que hi hagi l’opció d’avís al beneficiari. En aquest cas, trieu l’opció d’avís a Correu electrònic i escriviu-hi:  administracio@campus-rock.com

CAP INSCRIPCIÓ ES CONSIDERA FORMALITZADA SENSE L’INGRÉS BANCARI CORRESPONENT.


Si no hi ha places disponibles

Si no trobes l’instrument amb el qual voldries inscriure’t perquè les places estan exhaurides, tens dues opcions:

  • Fer aquest campus amb un altre instrument disponible
  • Apuntar-te a la següent llista d’espera. Si per qualsevol circumstància hi ha una plaça lliure, t’ho comunicarem de seguida.

Llista d’espera


Formalitzant la inscripció, s’autoritza a ADIM a emprar imatges dels alumnes del curs per la seva utilització en publicacions o altres mitjans de difusió amb finalitats publicitàries, seguint la Llei 5/1982. Entenent  que aquestes es realitzen exclusivament, amb finalitats relacionades amb els objectius pedagògics del Campus Rock, amb el compromís de respectar sempre la bona imatge dels alumnes.

ADIM no es fa responsable dels alumnes fora de l’horari de les classes, tallers i concerts.


Organitza:

Amb el suport de: