Inscripcions CAMPUS ROCK LLEIDA 2019

 

INSCRIPCIONS Campus Rock INSCRIPCIONS Mini-Campus Rock

CAMPUS ROCK LLEIDA 2019 Summer Camp – 9 al 13 de Juliol

PREUS:

CAMPUS ROCK (a partir de 12 anys). Tipus d’inscripcions:

amb allotjament:

415€ Totes les classes i activitats amb allotjament (pensió completa, dormir i servei de menjador) a l’alberg Sant Anastasi (Xanascat-Xarxa d’albergs de la Generalitat de Catalunya)

sense allotjament:

275€ Totes les classes i activitats (No inclou allotjament ni servei de menjador. Servei de menjador opcional)

DESCOMPTES:

GERMANS: 25% de descompte a partir del segon germà, tots inscrits en aquesta modalitat.


MINI-CAMPUS (de 8 a 11 anys):  95€

El preu inclou exclusivament les classes i les activitats. Les classes es fan a l’Escola de Música l’Intèrpret de Lleida. Aquesta modalitat és sense allotjament ni servei de menjador. El termini d’inscripció finalitza dos dies abans de l’inici del Campus sempre que hi hagi places disponibles.

DESCOMPTES:

GERMANS: 25% de descompte a partir del segon germà, tan si el primer germà està inscrit al Campus Rock o al Mini-Campus Rock.


FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Per fer la inscripció, cal omplir el formulari de sol·licitud d’inscripció que trobareu més avall.

Un cop rebut un email d’acceptació de la sol·licitud d’inscripció, fer la matrícula en el termini dels 5 dies posteriors, amb un ingrés o transferència a “La Caixa” per la quantitat corresponent. El número de compte està indicat més avall.

La matrícula es farà efectiva en el moment de rebre la transferència, no abans. Un cop matriculats us anirem informant de les passes a seguir, com arribar al Campus, el material necessari, etc.

CONDICIONS D’INSCRIPCIÓ

Les places són limitades globalment i per instruments. Hi ha un màxim de 30 places en total però hi ha un nombre limitat de places d’instruments o veus. Per tant es recomana no esperar fins al darrer dia per fer la matrícula, ja que pot ser que s’esgotin les places d’un instrument en concret havent-hi places lliures en d’altres.

El termini d’inscripció acaba dos dies abans de començar el Campus. En cas de no fer l’ingrés en els 5 dies posteriors a l’acceptació de la inscripció, es perdrà la reserva.
En cas d’anul·lar la inscripció s’abonarà el 50% de la matrícula. La mateixa setmana de la realització del Campus no es podrà anul·lar la inscripció.

Si teniu algun dubte, podeu escriure a info@campus-rock.com o trucar per telèfon al 629221387.


 CAMPUS ROCK (a partir de 12 anys)   FORMULARI D’INSCRIPCIÓ     

Escull el tipus d'inscripció. Els descomptes són sobre les classes i activitats (exclòs l'allotjament i servei de menjador)
Només en el cas que sigui un altre persona
Escriu el teu telèfon i també un telèfon en cas d'emergència
És l'instrument principal amb el qual tocaràs als grups. Mostrem les places disponibles. Els instruments que ho indiquen, tenen les places exhaurides. Escriu a info@campus-rock.com si tens dubtes en aquest apartat o toques un instrument menys habitual.
Marca en el cas que toquis un segon instrument. Escriu a info@campus-rock.com si tens dubtes en aquest apartat o toques un instrument menys habitual.
Només en cas d’estar estudiant actualment


MINI-CAMPUS ROCK (de 8 a 11 anys)   FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Escull el tipus d'inscripció
Escriu el teu telèfon i també un telèfon en cas d'emergència
És l'instrument principal amb el qual tocaràs als grups. Mostrem les places disponibles. Els instruments que no hi són a la llista, tenen les places exhaurides. Escriu a info@campus-rock.com si tens dubtes en aquest apartat o toques un instrument menys habitual.
Marca en el cas que toquis un segon instrument. Mostrem les places disponibles. Els instruments que no hi són a la llista, tenen les places exhaurides. Escriu a info@campus-rock.com si tens dubtes en aquest apartat o toques un instrument menys habitual.
Només en cas d’estar estudiant actualment


Un cop rebut un e-mail notificant l’acceptació de la inscripció, fer un ingrés o transferència a “La Caixa” per la quantitat corresponent a:

La Caixa   2100-2726-72-0200122434 (IBAN: ES73 2100 2726 7202 0012 2434)

Dades que cal escriure en el full d’ingrés bancari:

NOM DEL BENEFICIARI: el nom de l’alumne que s’inscriu

REMITENT: nom de la persona que fa l’ingrés

En el full de transferència és possible que hi hagi l’opció d’avís al beneficiari. En aquest cas, trieu l’opció d’avís a Correu electrònic i escriviu-hi:  administracio@campus-rock.com

CAP INSCRIPCIÓ ES CONSIDERA FORMALITZADA SENSE L’INGRÉS BANCARI CORRESPONENT.


Si no hi ha places disponibles

Si no trobes l’instrument amb el qual voldries inscriure’t perquè les places estan exhaurides, tens dues opcions:

  • Fer aquest campus amb un altre instrument disponible
  • Apuntar-te a la següent llista d’espera. Si per qualsevol circumstància hi ha una plaça lliure, t’ho comunicarem de seguida.

Llista d’espera


Formalitzant la inscripció, s’autoritza a ADIM a emprar imatges dels alumnes del curs per la seva utilització en publicacions o altres mitjans de difusió amb finalitats publicitàries, seguint la Llei 5/1982. Entenent  que aquestes es realitzen exclusivament, amb finalitats relacionades amb els objectius pedagògics del Campus Rock, amb el compromís de respectar sempre la bona imatge dels alumnes.

ADIM no es fa responsable dels alumnes fora de l’horari de les classes, tallers i concerts.


Organitza:

Amb el suport de: