Inscripcions CAMPUS ROCK SANT CUGAT

INSCRIPCIONS Campus Rock INSCRIPCIONS Campus Rock Kids

CAMPUS ROCK SANT CUGAT 2023 – 20 al 22 d’octubre. Inscripcions a partir del 20 d’agost.

PREUS:

CAMPUS ROCK (a partir de dotze anys).

135 € Totes les classes i activitats (no inclou allotjament ni servei de menjador)

DESCOMPTES (no acumulables):  120 € residents (amb padró municipal vigent) o estudiants de música a Sant Cugat (cal adjuntar matrícula vigent).

GERMANS: Descompte familiar a partir del segon germà, tots inscrits en aquesta modalitat.


MINI-CAMPUS (de 8 a 11 anys):

90 €. La inscripció inclou exclusivament les classes i les activitats.

DESCOMPTES:

GERMANS: Descompte familiar a partir del segon germà, tant si el primer germà i més gran, està inscrit al Campus Rock o al Mini-Campus Rock.


FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Per fer la inscripció, cal omplir el formulari de sol·licitud d’inscripció que trobareu més avall.

Un cop rebut un email d’acceptació de la sol·licitud d’inscripció, fer la matrícula en el termini dels cinc dies posteriors amb una transferència a “La Caixa” per la quantitat indicada.  El procediment està indicat més avall. Les inscripcions les responem ràpid, mira a SPAM si no has rebut la contesta en 1 o 2 dies.

La matrícula es farà efectiva en el moment de rebre la transferència, no abans. Un cop matriculats us anirem informant de les passes a seguir, com arribar al Campus, el material necessari, etc.

CONDICIONS D’INSCRIPCIÓ

Les places són limitades globalment i per instruments. Hi ha un màxim de 30 places en total, però hi ha un nombre limitat de places d’instruments o veus. Per tant es recomana no esperar fins al darrer dia per fer la matrícula, ja que pot ser que s’esgotin les places d’un instrument en concret havent-hi places lliures en d’altres.

El termini d’inscripció acaba dos dies abans de començar el Campus. En cas de no fer l’ingrés en els cinc dies posteriors a l’acceptació de la inscripció, es perdrà la reserva.
En cas d’anul·lar la inscripció per causa justificada o força major, s’abonarà el 50% de la matrícula. Quinze dies abans de la realització del Campus no es podrà anul·lar la inscripció.

Si teniu algun dubte, podeu escriure a info@campus-rock.com o trucar per telèfon al 629221387.


 CAMPUS ROCK (a partir de 12 anys)   FORMULARI D’INSCRIPCIÓ     

Escull el tipus d'inscripció. Els descomptes són sobre les classes i activitats (exclòs servei de menjador). Els estudiants de música a Sant Cugat han de presentar matrícula vigent. Descomptes no acumulables.
Només en el cas que sigui un altre persona
Escriu el teu telèfon i també un telèfon en cas d'emergència
És l'instrument principal amb el qual tocaràs als grups, cada dia. Escriu a info@campus-rock.com si tens dubtes en aquest apartat o toques un instrument menys habitual. En el cas de "places exhaurides", significa que ja no hi ha disponibilitat i t'apuntes a la llista d'espera per si n'hi ha més endavant.
Marca en el cas que també toquis un segon instrument. És un complement a l'instrument principal per tocar opcionalment en algun tema. Escriu a info@campus-rock.com si tens dubtes en aquest apartat o toques un instrument menys habitual.
Només en cas d’estar estudiant actualment


CAMPUS ROCK KIDS (de 8 a 11 anys)   FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Escull el tipus d'inscripció
Escriu el teu telèfon i també un telèfon en cas d'emergència
És l'instrument principal amb el qual tocaràs als grups, cada dia. Escriu a info@campus-rock.com si tens dubtes en aquest apartat o toques un instrument menys habitual. En el cas de places exhaurides, has d'apuntar-te a la llista d'espera per si hi ha una plaça més endavant.
Marca en el cas que també toquis un segon instrument. És un complement a l'instrument principal per tocar opcionalment en algun tema. Escriu a info@campus-rock.com si tens dubtes en aquest apartat o toques un instrument menys habitual.
Només en cas d’estar estudiant actualment


Un cop rebut un e-mail notificant l’acceptació de la inscripció, fer  transferència a “La Caixa” per la quantitat indicada a la inscripció:

  • Transferència

La Caixa   2100-2726-72-0200122434 (IBAN: ES73 2100 2726 7202 0012 2434)

Dades que cal escriure en el full d’ingrés bancari:

CONCEPTE:  nom de l’alumne que s’inscriu

REMITENT:  nom de la persona que fa l’ingrés

BENEFICIARI:  Campus Rock Sant Cugat del Vallès

En el full de transferència és possible que hi hagi l’opció d’avís al beneficiari. En aquest cas, trieu l’opció d’avís a Correu electrònic i escriviu-hi:  administracio@campus-rock.com

CAP INSCRIPCIÓ ES CONSIDERA FORMALITZADA SENSE L’INGRÉS BANCARI CORRESPONENT.


Si no hi ha places disponibles

Si no trobes l’instrument amb el qual voldries inscriure’t perquè les places estan exhaurides, tens dues opcions:

  • Fer aquest campus amb un altre instrument disponible
  • Apuntar-te a la següent llista d’espera. Si per qualsevol circumstància hi ha una plaça lliure, t’ho comunicarem de seguida.
Llista d’espera


Formalitzant la inscripció, s’autoritza a ADIM a emprar imatges dels alumnes del curs per la seva utilització en publicacions o altres mitjans de difusió amb finalitats publicitàries, seguint la Llei 5/1982. Entenent  que aquestes es realitzen exclusivament, amb finalitats relacionades amb els objectius pedagògics del Campus Rock, amb el compromís de respectar sempre la bona imatge dels alumnes.

ADIM no es fa responsable dels alumnes fora de l’horari de les classes, tallers i concerts.


Organitza:

Amb el suport de: