Inscripcions CAMPUS ROCK MANACOR

INSCRIPCIONS CAMPUS ROCK MANACOR 2024

Inscripcions a partir del 16 de desembre 2023

CAMPUS ROCK (a partir de 12 anys) (*) 5 al 7 d’abril. sense allotjament

Inscripció 135€

Residents a Manacor: 120 €

CAMPUS ROCK KIDS (de 8 a 11 anys)(*) 6 i 7 d’abril

Inscripció 90€

Descompte familiar a partir del segon germà (el primer germà és el de més edat)
El preu inclou exclusivament les classes i les activitats. Les classes es fan al Conservatori Municipal de Manacor. El termini d’inscripció finalitza dos dies abans de l’inici del Campus sempre que hi hagi places disponibles.

Hi ha servei de transfer opcional de l’aeroport de Palma a Manacor, anada i tornada. Consultar horaris, preus i disponibilitat.

(*) anys complits abans del primer dia del Campus


FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Per fer la inscripció, cal omplir el formulari de sol·licitud d’inscripció que trobareu més avall. Les inscripcions les responem ràpid, mira a SPAM si no has rebut la contesta en 1 o 2 dies.

Un cop rebut un email d’acceptació de la sol·licitud d’inscripció, fer la matrícula en el termini dels 5 dies posteriors, amb un ingrés o transferència a “La Caixa” per la quantitat corresponent. El número de compte està indicat més avall.

La matrícula es farà efectiva en el moment de rebre la transferència, no abans. Un cop matriculats us anirem informant de les passes a seguir, com arribar al Campus, el material necessari, etc.

CONDICIONS D’INSCRIPCIÓ

Les places són limitades globalment i per instruments. Hi ha un màxim de 30 places en total, però hi ha un nombre limitat de places d’instruments o veus. Per tant, es recomana no esperar fins al darrer dia per fer la matrícula, ja que pot ser que s’esgotin les places d’un instrument en concret havent-hi places lliures en d’altres.

En cas de no fer l’ingrés en els 5 dies posteriors a l’acceptació de la inscripció, es perdrà la reserva. En cas d’anul·lar la inscripció per causa justificada o força major, s’abonarà el 50% de la matrícula. Quinze dies abans de la realització del Campus no es podrà anul·lar la inscripció.

Si teniu algun dubte, podeu escriure a info@campus-rock.com o trucar per telèfon al 629221387.


CAMPUS ROCK

Escull el tipus d'inscripció
Només en el cas que sigui una persona diferent de l'alumne
Escriu el teu telèfon i també un telèfon en cas d'emergència
És l'instrument principal amb el qual tocaràs als grups, cada dia. Escriu a info@campus-rock.com si tens dubtes en aquest apartat o toques un instrument menys habitual. En el cas de "places exhaurides", significa que ja no hi ha disponibilitat i t'apuntes a la llista d'espera per si n'hi ha més endavant.
Marca en el cas que toquis un segon instrument. Escriu a info@campus-rock.com si tens dubtes en aquest apartat o toques un instrument menys habitual.
No poden ser instruments principals: veu, guitarra, bateria o piano. NOMÉS INSTRUMENTS DE VENT O CORDA
Només en cas d’estar estudiant actualment

CAMPUS ROCK KIDS

Escull el tipus d'inscripció
Escriu el telèfon del tutor/tutora i un telèfon alternatiu per un cas d'emergència
És l'instrument principal amb el qual tocaràs als grups, cada dia. Escriu a info@campus-rock.com si tens dubtes en aquest apartat o toques un instrument menys habitual. En el cas de "places exhaurides", significa que ja no hi ha disponibilitat i que t'apuntes a la llista d'espera per si n'hi ha més endavant.
Marca en el cas que toquis un segon instrument. Escriu a info@campus-rock.com si tens dubtes en aquest apartat o toques un instrument menys habitual.
Només en cas d’estar estudiant actualment


Un cop rebut un e-mail notificant l’acceptació de la inscripció, fer un ingrés o transferència a “La Caixa” per la quantitat corresponent a:

La Caixa   2100-2726-72-0200122434  (IBAN: ES73 2100 2726 7202 0012 2434)

Dades que cal escriure en el full d’ingrés bancari:

CONCEPTE:  nom de l’alumne que s’inscriu

REMITENT:  nom de la persona que fa l’ingrés

BENEFICIARI:  Campus Rock Manacor

En el full de transferència és possible que hi hagi l’opció d’avís al beneficiari. En aquest cas, trieu l’opció d’avís a Correu electrònic i escriviu-hi: administracio@campus-rock.com

CAP INSCRIPCIÓ ES CONSIDERA FORMALITZADA SENSE L’INGRÉS BANCARI CORRESPONENT.


Si no hi ha places disponibles

Si no trobes l’instrument amb el qual voldries inscriure’t perquè les places estan exhaurides, tens dues opcions:

  • Fer aquest campus amb un altre instrument dels de la llista
  • Apuntar-te a la següent llista d’espera. Si per qualsevol circumstància hi ha una plaça lliure, t’ho comunicarem de seguida.

Llista d’espera

Inscriu-te en aquesta llista si la inscripció pel teu instrument està exhaurida. Si s’amplia o s’allibera una plaça del teu instrument, t’ho comunicarem de seguida i et podràs inscriu-re.


Formalitzant la inscripció, s’autoritza a ADIM a emprar imatges dels alumnes del curs per la seva utilització en publicacions o altres mitjans de difusió amb finalitats promocionals, seguint la Llei 5/1982. Entenent  que aquestes es realitzen exclusivament, amb finalitats relacionades amb els objectius pedagògics del Campus Rock, amb el compromís de respectar sempre la bona imatge dels alumnes.

ADIM no es fa responsable dels alumnes fora de l’horari de les classes, tallers i concerts.


Organitza:

Amb el suport de: