Inscripcions Campus Rock Prades 2021

INSCRIPCIONS Campus Rock

CAMPUS ROCK PRADES 2021

A partir del 15 d’abril

PREUS:

CAMPUS ROCK. Tipus d’inscripcions:

amb allotjament (a partir de 14 anys):

480€ Totes les classes i activitats amb allotjament al Càmping Prades Park de Prades, (allotjament i pensió completa, piscina i instal·lacions esportives).

sense allotjament (a partir de 12 anys):

325€ Totes les classes i activitats (No inclou allotjament ni servei de menjador)

DESCOMPTES:

GERMANS: 25% de descompte a partir del segon germà (aplicable a les classes i activitats)


FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Per fer la inscripció, cal omplir el formulari de sol·licitud d’inscripció que trobareu més avall.

Un cop feta la sol·licitud d’inscripció, enregistrar i enviar un vídeo individual, amb el participant interpretant un tema, o una part d’un tema musical, amb l’instrument amb el qual vol participar en el Campus. Durada mínima 1 minut. L’enviament s’ha de fer a la pàgina WeTransfer, adjuntant el vídeo i amb aquestes dades:    – Email to: music@campus-rock.com    – Message: el nom del participant.

Un cop rebut un email d’acceptació de la sol·licitud d’inscripció, fer la matrícula en el termini dels 5 dies posteriors, amb un ingrés o transferència a “La Caixa” per la quantitat corresponent. El número de compte està indicat més avall.

La matrícula es farà efectiva en el moment de rebre la transferència, no abans. Un cop matriculats us anirem informant de les passes a seguir, com arribar al Campus, el material necessari, etc.


CONDICIONS D’INSCRIPCIÓ

És aconsellable tenir dos anys d’experiència en la pràctica musical (això és indicatiu). Les places són limitades globalment i per instruments. En aquesta edició hi ha un límit de 30 places en total amb un nombre limitat de places d’instruments o veus. Per tant es recomana no esperar fins al darrer dia per fer la matrícula, ja que pot ser que s’esgotin les places d’un instrument en concret havent-hi places lliures en d’altres.

El termini d’inscripció acaba una setmana abans de començar el Campus. En cas de no fer l’ingrés en els 5 dies posteriors a l’acceptació de la inscripció, es perdrà la reserva. En cas d’anul·lar la inscripció per causa justificada o força major, s’abonarà el 50% de l’import de la matrícula sense allotjament. Quinze dies abans de la realització del Campus no es podrà anul·lar la inscripció.

Si teniu algun dubte, podeu escriure a info@campus-rock.com o trucar per telèfon al 629221387.

Són importants els requisits indicats en les normes sanitàries. Cal tenir el material musical necessari detallat, que serà d’ús exclusivament personal i que no es podrà compartir.

Si teniu algun dubte, podeu escriure a info@campus-rock.com o trucar per telèfon al 629221387.


 CAMPUS ROCK –  FORMULARI D’INSCRIPCIÓ     

Escull el tipus d'inscripció. Els descomptes són sobre les classes i activitats (exclòs l'allotjament i servei de menjador)
Només en el cas que sigui un altre persona
Escriu el teu telèfon i també un telèfon en cas d'emergència
És l'instrument principal amb el qual tocaràs als grups. Mostrem les places disponibles. Els instruments que no hi són a la llista, tenen les places exhaurides. Escriu a info@campus-rock.com si tens dubtes en aquest apartat o toques un instrument menys habitual.
Marca en el cas que toquis un segon instrument. Mostrem les places disponibles. Els instruments que no hi són a la llista, tenen les places exhaurides. Escriu a info@campus-rock.com si tens dubtes en aquest apartat o toques un instrument menys habitual.
Només en cas d’estar estudiant actualment

Un cop feta la sol·licitud d’inscripció recorda fer el vídeo d’1 minut!!!


Un cop rebut un e-mail notificant l’acceptació de la inscripció, fer un ingrés o transferència a “La Caixa” per la quantitat corresponent a:

La Caixa   2100-2726-72-0200122434 (IBAN: ES73 2100 2726 7202 0012 2434)

MOLT IMPORTANT – Dades que cal escriure en el full d’ingrés bancari: CONCEPTE: nom de l’alumne que s’inscriu. REMITENT: nom de la persona que fa l’ingrés, BENEFICIARI: Campus Rock Prades

Enviar el comprovant a administracio@campus-rock.com.

En el full de transferència és possible que hi hagi l’opció d’avís al beneficiari. En aquest cas, trieu l’opció d’avís a Correu electrònic i escriviu-hi: administracio@campus-rock.com

CAP INSCRIPCIÓ ES CONSIDERA FORMALITZADA NI RESERVADA SENSE L’INGRÉS BANCARI CORRESPONENT.


Si no hi ha places disponibles

Si no trobes l’instrument amb el qual voldries inscriure’t perquè les places estan exhaurides, tens dues opcions:

  • Fer aquest campus amb un altre instrument disponible
  • Apuntar-te a la següent llista d’espera. Si per qualsevol circumstància hi ha una plaça lliure, t’ho comunicarem de seguida.

Llista d’espera


Formalitzant la inscripció, s’autoritza a ADIM a emprar imatges dels alumnes del curs per la seva utilització en publicacions o altres mitjans de difusió amb finalitats publicitàries, seguint la Llei 5/1982. Entenent  que aquestes es realitzen exclusivament, amb finalitats relacionades amb els objectius pedagògics del Campus Rock, amb el compromís de respectar sempre la bona imatge dels alumnes.

ADIM no es fa responsable dels alumnes fora de l’horari de les classes, tallers i concerts.


NIT EXTRA

Hi ha l’opció de tenir una nit extra el dia anterior. Aquí teniu el formulari per accedir. Recordeu que l’allotjament és a partir de 14 anys. Cal llegir i  seguir les normes sanitàries.

Aquesta nit és una nit extra, el dia anterior del començament del Campus. Inclou: sopar, dormir i esmorzar.
L'alumne ha d'estar inscrit al Campus Rock Prades.
Ha de ser la mateixa persona que va fer la inscripció. No s'accepta una altra persona.
Ha de ser el mateix correu des d'on es va fer la inscripció. No s'accepta cap altre correu.

Un cop omplert i enviat el formulari, fer un ingrés o transferència a “La Caixa” per la quantitat corresponent a:

La Caixa   2100-2726-72-0200122434 (IBAN: ES73 2100 2726 7202 0012 2434)

MOLT IMPORTANT – Dades que cal escriure en el full d’ingrés bancari: CONCEPTE: nom de l’alumne inscrit. REMITENT: nom de la persona que va fer la inscripció, BENEFICIARI: Campus Rock Prades, nit extra

Enviar el comprovant a administracio@campus-rock.com.

En el full de transferència és possible que hi hagi l’opció d’avís al beneficiari. En aquest cas, trieu l’opció d’avís a Correu electrònic i escriviu-hi: administracio@campus-rock.com

LA NIT EXTRA NO ES CONSIDERA FORMALITZADA NI RESERVADA SENSE L’INGRÉS BANCARI CORRESPONENT.


Organitza:

Amb el suport de: