Girona 2020

Campus Rock Girona 2020 – finalitzat

Amb el concert de cloenda en emissió en streaming per IGTV, es va cloure el 9è Campus Rock Girona. Una edició amb molta joventut, molt talent i molta capacitat per adaptar-se als moments actuals. Amb una capacitat del 50% per complir les normes, i amb les inscripcions exhaurides en 48h, hem aconseguit fer, amb la complicitat dels participants i institucions, un magnífic Campus Rock!!! Moltes gràcies a tots i totes, pares i mares inclosos. Ens veiem, si tot va bé, al 2021 !!!!


INFORMACIÓ DE LA PASSADA EDICIÓ – Campus Rock Girona 2020

Aquest estiu, és un estiu molt especial, diferent. Ple de dificultats i incerteses, però també ple de reptes i de ganes de seguir gaudint del que més ens agrada i ens mou: la música. Tot l’equip de Campus Rock hem estat pendents de l’evolució de les fases de desescalada i de les normes per les activitats d’estiu per a joves. Després de moltes consultes i treball coordinat amb els diversos implicats (entitats culturals, ajuntaments, professors), hem aconseguit redissenyar els Campus Rock d’estiu i fer-los possibles.

Seran uns campus amb la meitat d’aforament, la meitat de combos tot conservant les dates i les localitzacions i adaptant el funcionament a les normes sanitàries. És molt important que consulteu les condicions d’inscripció i les normes sanitàries abans de fer la inscripció.  Us demanem el màxim d’implicació i un compromís seriós que les complireu i respectareu, per vosaltres i els vostres companys i companyes. Nosaltres garantim el màxim de seguretat i compliment de les normes de la Generalitat de Catalunya per a activitats per a joves a l’estiu del 2020.

Hi haurà un  màxim de 20 places, reduint l’aforament en un 50% per garantir la distància de seguretat. Hi haurà un combo de màxim 10-12 participants en la sala gran de 150 m2 i  dos combos petits en les sales mitjanes de 31m2 i 20m2 cada una.

Cal explicar que enguany un requisit és tenir almenys tres anys de pràctica amb l’instrument. Això és degut al fet que les distàncies de seguretat comporten menys recursos a l’hora de fer tutories d’instruments i reforç als nivells de principiant. En pròximes edicions es tornarà al requisit d’un any de pràctica.


El Campus Rock són unes colònies musicals de pop-rock per a joves a partir de 12 anys. Poden participar joves músics de tots els instruments tant elèctrics com acústics. Les classes són sempre en grup. Hi ha tutors d’instruments per millorar i resoldre dubtes.

Les activitats són de matí i tarda. Els horaris són de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. Les classes i els concerts es fan a l’auditori de La Marfà – Centre de Creació Musical. El concert final es retransmetrà en directe per streaming.

 

EDATS: a partir de 12 anys (es requereix una experiència mínima de 3 anys de pràctica amb l’instrument)

PREU: 120 € Totes les classes i activitats (No inclou allotjament ni servei de menjador)

Descomptes: Inscripcions a 100 € per als titulars de la Targeta Girona Cultura.

PLACES: 20 places

La inscripció s’ha de fer al web de l’Ajuntament de Girona. Per qualsevol consulta sobre el procediment o incidències amb la matriculació, heu d’escriure a:  lamarfa@ajgirona.cat

INSCRIPCIONS

AVANÇAMENT DE LA PROGRAMACIÓ

PROFESSORS:

Combo, tutoria de bateria i percussió: Jimmy Piñol (Lax ‘n’ busto)
Combo, tutoria de guitarra: Toni Xuclà
Combo, tutoria de piano i teclats: Joan Pau Chaves (Els Pets)
Combo, tutoria de veu:  a determinar
Combo, tutoria de baix elèctric: David Ibarz

ACTIVITATS:

Combos específics: Combo d’INDIE-COUNTRY, Combo de PUNK-ROCK s. XXI, Combo de POP LLUMINÓS, Combo de ROCK DUR, Combos de POP ROCK.

Dia 21 de Juliol:

Taller de composició de cançons:

Lluís Gavaldà (Els Pets)

 

Dia 22: Concert d’alumnes (intern), La Marfà – Centre de Creació Musical

Dia 23: Concert de Cloenda retransmès en streaming. La Marfà – Centre de Creació Musical


Programació diària

 DILLUNS 20 de Juliol

10 h Benvinguda
11 a 12 h Preparació dels temes de combo amb els tutors d’instrument
12 a 14 h Combos: Combo de Pop Rock
16 a 20 h Combos: (continuació)

DIMARTS 21 de Juliol

10 a 14 h Combos específics: Combo d’INDIE-COUNTRY, Combo de PUNK-ROCK s. XXI, Combo de POP LLUMINÓS, Combo de ROCK DUR.
16 a 17:15 h Taller de composició de cançons: Lluís Gavaldà (Els Pets)
17:30 a 19 h Combos específics (continuació)

19 h Mostra de combos (intern), La Marfà – Centre de Creació Musical

DIMECRES 22 de Juliol

10 a 14 h Combos: específics: Combo d’INDIE-COUNTRY, Combo de PUNK-ROCK s. XXI, Combo de POP LLUMINÓS, Combo de ROCK DUR.

16 a 19 h Combos específics (continuació)
18 a 20 h Concert d’alumnes (intern), La Marfà – Centre de Creació Musical

DIJOUS 23 de Juliol

10 a 11 h CAMPUS AUTOR: presentació dels temes compostos pels alumnes
11 a 13 h Grups instrumentals: assaig dels temes compostos pels alumnes
13 a 14 h Assaig-repàs concert final
16 h Assaig General i Proves de so del Concert de Cloenda
19:00 h CONCERT DE CLOENDA a La Marfà, retransmès en streaming.


més informació:

info@campus-rock.com

TOTS AQUESTS HORARIS poden ser modificats per l’organització. Els Combos específics són de lliure elecció, cada participant pot triar a quin Combo Específic participar. El repertori serà enviat als alumnes un mes abans de l’inici del Campus Rock.


INSCRIPCIONS i MÉS INFORMACIÓ: lamarfa@ajgirona.cat o truqueu al telèfon 972 010 009


Vols rebre informació? Deixa les teves dades i no et perdis les novetats, obertura d’inscripcions, etc. Organitza:

Amb el suport de:

   vídeos relacionats